PS sales mobil mitten

PS SALE SOLUTIONS - ett diversifierat sälj & konsultbolag

Vintern 2014 förvärvade jag Ha-Co Kemi & Profil från Ingrid Perby och skapade PS Sale Solutions. Sedan dess har inriktiningen delvis förändrats och i dag finns varumärken som PS BITOFF och PS Rullgardinen i produktportföljen.  

Den konsultativa delen bedrivs främst inom B2B, med både coaching, styrelseuppdrag och externförsäljning. Idag är en av uppdragsgivarna COST STOP, där jag ansvara för deras försäljning i huvudsak i Södra Sverige och Gävledala trakten. 


PS- Rullgardinen
PS – Rullgardinen en egentillverkad Rullgardin/ Energidraperi som används vid transport av tempereratgods,  för att höja kvalitén bibehålla rätt temperatur i  lastutrymmet och spara miljö och pengar. 

PS- BITOFF
PS-BITOFF, Släppmedel för vältar är huvudprodukten i Produktprogrammet som består av ett brett spann från duschkräm till fordonstvätt och om så önskas finns möjligheter att komponera kundunika lösningar, allt utifrån behov och önskemål. Produkterna är svensktillverkade och produktionen är ISO 9001 och 14001 certifierad, med stort fokus på miljön.

Konsulttjänster
Konsulttjänster främst inom försäljning och marknadsbearbetning B2B.

Vision – att vara ett öppet diversifierat säljbolag som ser möjligheter i nya affärsmodeller och produkter.
Den bästa uppfinningen är fortfarande inte gjord…. Och framför allt inte såld!
 

PS Sale Solutions AB - Affärer med Stohr Per...sonlighet!