PS sales mobil mitten

PS SALE SOLUTIONS - ett diversifierat sälj & konsultbolag

Vintern 2014 förvärvade jag Ha-Co Kemi & Profil från Ingrid Perby och skapade PS Sale Solutions. Sedan dess har inriktiningen delvis förändrats och i dag finns varumärken som PS BITOFF och PS Rullgardinen i produktportföljen. Profil och presentartiklar marknadsförs under Present & Profil som jag driver tillsammans med LIZA DESIGN, som möjliggör att vi tillsammans kan hjälpa kunden hela vägen med sin grafiska profil. 

Den konsultativa delen bedrivs främst inom B2B, med både coaching, styrelseuppdrag och externförsäljning. Idag är en av uppdragsgivarna COST STOP, där jag ansvara för deras försäljning i huvudsak i Södra Sverige och Gävledala trakten. PS- Rullgardinen
PS – Rullgardinen en egentillverkad Rullgardin/ Energidraperi som används vid transport av tempereratgods,  för att höja kvalitén bibehålla rätt temperatur i  lastutrymmet och spara miljö och pengar. 

PS- BITOFF
PS-BITOFF, Släppmedel för vältar är huvudprodukten i Produktprogrammet som består av ett brett spann från duschkräm till fordonstvätt och om så önskas finns möjligheter att komponera kundunika lösningar, allt utifrån behov och önskemål. Produkterna är svensktillverkade och produktionen är ISO 9001 och 14001 certifierad, med stort fokus på miljön.

Present & Profil
Presentoprofil tillhandahåller tjänster och relationsbyggande produkter som stärker er grafiska profil och ert varumärke samt med den egna profileringen. Att vårda sina kunder och det egna varumärket med produkter och tjänster som förstärker profilen kräver både omtanke och eftertanke. I dag är det självklart att begrepp som CSR och hållbarhet ingår vid bygget av relationer och val av leverantörer.
Vi hjälper kunden att vårda och ta hand om sin kund. - Vårdar inte Ni Er kund/vän - gör någon annan det!

Konsulttjänster
Konsulttjänster främst inom försäljning och marknadsbearbetning B2B.

Vision – att vara ett öppet diversifierat säljbolag som ser möjligheter i nya affärsmodeller och produkter.
Den bästa uppfinningen är fortfarande inte gjord…. Och framför allt inte såld!
 

PS Sale Solutions AB - Affärer med Stohr Per...sonlighet!